Stadium Basketball Cup 2022


Vi har tagit det tuffa och svåra beslutet att inte genomföra Stadium Basketball Cup påsken 2022.

Beslutet är baserat på de osäkerheter som råder på grund av den pågående Covidpandemin. Framförallt ser vi svårigheter med att anpassa logi och logistik till de rekommendationer som gäller. Vi har också problem med halltillgång då hallar som vi normalt spelar cupen i används till vaccination.

Vi väljer att ta det här beslutet och kommunicera det redan nu för att ge lag som har planer på delta i vår cup möjlighet att planera för andra aktiviteter och samtidigt ge oss själva möjlighet att komma tillbaka ännu starkare 2023.

Den tid det här ger oss till att planera för cupen 2023 kommer vi använda till att se över cupens utformning för att ge alla kommande deltagare en härlig basketupplevelse.

”Detta är givetvis inget roligt beslut att ta, men efter en lång process där vi vänt och vridit på allting är det ett beslut som i längden är det bästa för Norrköping Dolphins. I en värld där vi inte vet hur morgondagen kommer se ut är det en del tråkiga beslut som måste fattas. Det jag kan garantera är att Stadium Basketball Cup kommer tillbaka starkare och bättre än någonsin”, säger Norrköping Dolphins klubbdirektör David Bergström.